Wij werken niet via het
“uurtje factuurtje” systeem

Dit veroorzaakt vaak onduidelijkheid en financiële verrassingen waar u niet op zit te wachten. Bij ons dus geen verrassingen achteraf. Wij maken eenvoudige afspraken met elkaar, op basis van een vast maandelijks voorschot van €90 per maand
Wij komen graag met je in gesprek

Bel of mail ons voor een afspraak, dit kan meestal al dezelfde dag of binnen 48 uur. Wij komen bij je langs of je komt bij ons op kantoor. We bespreken je prive situatie en de activiteiten van je nieuwe bedrijf. Als de boekhouding nog bij iemand anders is ondergebracht zullen wij dit verder afstemmen. Ook de belastingdienst zal door ons op de hoogte worden gebracht. Tenslotte zullen wij uitstel aanvragen voor je aangifte inkomstenbelasting en kijken welke fiscale adviezen voor jou nog relevant zijn.

Online boekhouding

Wij werken met Asperion en hierdoor kun je eenvoudig bonnetjes en facturen met ons delen. Asperion is het meest voordelige, moderne en eenvoudigste software pakket dat er op dit moment is. Dit kan via je mobiele telefoon, e-mail of scan. Ook kun je verkoopfacturen zelf versturen en altijd meekijken in je eigen administratie, dus je weet altijd je omzet en/of als klanten van jou wel of niet hebben betaald. Wij lezen de administratie vol geautomatiseerd in en vele taken worden automatisch (of met beperkte uren) in je administratie verwerkt. In overleg met jou bekijken we hoe we de taken gaan verdelen, dus wie doet wat. Je kunt ook tijdelijk meer taken bij ons neerleggen, bijvoorbeeld als je het druk hebt of bij ziekte.

Salaris administratie

De salarisadministratie laten wij door een vaste partner tegen scherpe tarieven verzorgen. Ook voor dit onderdeel zijn wij jouw aanspreekpunt

Afspraak is afspraak

Vertrouwen is de belangrijkste eerste stap voor een prettige en succesvolle samenwerking. Als er en klik is met iemand uit ons team dan gaan we eerst een overeenkomst aan voor 6 maanden. Bevalt je het niet dan kun je zonder verdere verplichtingen bij ons weg en dragen wij keurig je administratie over. Wij werken tegen een vast tarief van € 130 per maand, dus je risico is beperkt. Na deze 6 maanden evalueren we onze relatie en kijken we of we langer met elkaar doorgaan.

Wil je met ons samenwerken?

Vraag nu een offerte aan!